Jag måste berätta om en grej som hände på jobbet idag. Jag sitter på ett kontorshotell där vi är åtta företag som har varsitt eget kontor med gemensamt kök och konferensrum. Idag var vi fyra personer här och på förmiddagsfikat avslöjade jag allt om Golf Blogazine och att sidan skulle lanseras idag. Nyheten möttes av glada tillrop men också lite skepsis. Ha ha, inte helt oväntat…

Någon timme efter att jag kom tillbaka från lunchen kom en av killarna och sade: ”Nu blir det snittar och champagne, vi ska ha lanseringsparty!” Jag trodde först han skojade, men vet ni vad han hade gjort? På lunchen hade han gått till affären och köpt diverse ingredienser och ställt sig och gjort två olika sorters tunnbrödssnittar! Och så hade han fixat bubbel i form av ”Äppletiser”, ungefär som cider. Jag blev så rörd att jag fick torka tårarna, så himla gulligt!

 

 

Något annat som värmer är att det är många som har gillat och delat första inlägget på Facebook. Tack!

Och Facebook-sidan Golf Blogazine, som ni hittar här, är redan uppe i nästan 100 följare – jisses. Tack för det också!

Nu ska jag sätta mig och skriva lite. Jag har nämligen påbörjat ett inlägg som handlar om en golfresa. Mmm… Snacka om att man börjar längta söderut! Det publiceras förmodligen inom några dagar, så nu har du lite koll på vad som är på gång. Ha det fint!