Många undrar säkert hur jag kom fram till namnet på den här sidan.
Jo, jag insåg snabbt att jag inte bara vill skriva en golfblogg om mitt golfspel. Det känns inte så meningsfullt. Jag vill att Golf Blogazine ska omfatta mycket mer.

Det är snart tolv år sedan jag slutade jobba med tidningsproduktion och jag kan ärligt säga att jag saknar det ibland. Det är något visst med att planera intressanta reportage, göra intervjuer och fotografera för att sedan paketera det på ett bra sätt.

 

 

Därför bestämde jag att det här ska vara en blandning mellan en traditionell blogg och ett tidningsmagasin. Jag slog alltså ihop orden blogg och magasin så att det blev blogazine. Sedan blev det lite snyggare med ”engelsk touch” tyckte jag, men det är förstås en smaksak. Ha ha…

Hur är upplägget då? Jo, på Golf Blogazines första sida, eller ”HEM / BLOGG” som det står i menyn, där hamnar precis ALLA blogginlägg, intervjuer och reportage i datumordning.

 

På tal om menyn… Om du läser detta i mobilen kanske du inte upptäcker menyn direkt? Uppe i högra hörnet av bilden i sidhuvudet så finns menysymbolen som består av tre svarta streck. Fick nyligen lära mig att det kallas ”hamburgermeny” eftersom det ser ut som en hamburgare i profil. Så nu vet du också det! 🙂

De inlägg som hör till kategorierna golfresor, intervjuer och golfreportage hamnar förutom på första sidan även under menyn ”MAGAZINE”, och på den sidan har de varsin rubrik.

Nu i början är det förstås ganska tomt på magazine-sidan innan jag har hunnit skriva inlägg som hör hemma där. Men jag resonerade som så att det var lika bra att lansera sidan från allra första inlägget, istället för att vänta och göra det när jag redan skrivit tio inlägg. Men jag lovar att försöka publicera nya inlägg ganska ofta i början för att det ska fyllas på så fort som möjligt. Risken är förstås att ni som läser blir bortskämda med täta uppdateringar, men ni förstår säkert att tempot blir lugnare efter ett tag.