Alltså förlåt, jag kanske låter förfärligt skrytig nu… Men jag är så himla lycklig! Anledningen är att jag har spelat superbra golf och sänkt mig! Och råkar man ha en golfblogg måste man ju skriva om det också, eller hur? 🙂

Caroline och Domino Möllesand
För första gången var jag och Domino med på Onsdagsgolfen på Kalmar Golfklubb. Den består av 20 deltävlingar där de 12 bästa resultaten räknas. Jag vet inte om jag kommer hinna vara med så många gånger, men det spelar inte så stor roll. Jag ser det som bra träning eftersom det är slagspel i A-klassen och man förhoppningsvis skärper sig lite extra.

Nya Banan Kalmar Golfklubb Hål 3

Idag var det Nya Banan som gällde och jag fick en drömstart med birdie på första hålet. Sedan flöt det liksom på i den där berömda ”zonen”. Så härligt det är när långputtar trillar i. Lugn, jag tänker inte redovisa rundan i detalj… Ha ha!

Men så här såg min rad ut i scorekortet. Nästa gång jag råkar spela dåligt kan jag ju gå in här och kolla på bilden för lite pepp! Hi hi…

Scorekort 3 över par och sänkning

Nya Banan på Kalmar GK har par 71 och jag kom alltså in på 74 brutto och det betyder 67 netto. Tror det motsvarar 40 poäng om jag räknat rätt.

3 slag över par är min bästa golfrunda någonsin. För ungefär ett år sedan lyckades jag gå 4 över par på Cornelia Faldo-banan i Turkiet. Men… för exakt två veckor sedan gick jag typ 30 slag över par på Mallorca. Så det är faktiskt ingen risk att jag blir för kaxig nu heller. Jag vet hur fort det svänger i den här mystiska sporten, men visst är det lika bra att passa på att vara glad medan man kan?!

Caroline Möllesand, glad efter sänkning!
Gissa om jag är nöjd med de där lektionerna jag har tagit för Magnus! 🙂

Jag vill passa på att säga att jag verkligen rekommenderar att ta hjälp av en golftränare. Det behöver inte betyda att man måste förändra svingen totalt. Det kanske räcker med en liten avstämning och justering av någon detalj för att spelet ska funka lite bättre. Så mycket roligare det blir då!