Hello! Du kanske redan har sett på Facebook att vi tillbringade midsommarhelgen på Västerviks Golfklubb? Vi drog dit med husbilen i torsdags eftermiddag. Det var bara jag, Glen och Domino men vi fick två riktigt härliga golfdagar i Västervik.

Västerviks Golfklubb
Hur har det gått med min handled efter kortisonsprutorna då? (Förra inlägget om det finns här >>)
Jodå, jag hade riktigt ont de två-tre första dagarna men nu känns det faktiskt lite bättre än innan. Jag är så tacksam för det! Det är bara vissa rörelser som gör lite ont, men antingen går det över eller så får jag väl ha det så. 🙂

Det funkade i alla fall fint att spela golf som tur var! Jag var väldigt försiktig i början och lät högerhanden nästan bara ligga löst på golfklubban och liksom ”hänga med”. Det var faktiskt inte alls så dumt för svingen och bollträffen! Ha ha…

Ingen av oss hade spelat på Västerviks GK förut, men det var en trevlig bana. Greenerna var stora och i riktigt fint skick! Banan ligger vackert med några hål intill vattnet.

Västerviks Golfklubb
Västerviks Golfklubb
Västerviks Golfklubb
Västerviks Golfklubb
Caroline Möllesand på Västerviks Golfklubb
Västerviks Golfklubb
Midsommarfirandet!

Vi stod med vår husbil på en gräsplätt med eluttag bara en liten bit från klubbhuset, så vi hade nära till omklädningsrummen med dusch och toalett som var öppna kl. 06-22. Eftersom vi löste greenfee kostade det ingenting att stå där. Tack för det Västerviks Golfklubb!

Efter golfrundan var det dags att duka fram sillunchen. Domino som vann golfen fick äran att ta på sig de nyinköpta skrubbhandskarna och skrubba nypotatisen. Det blev så bra så!

Midsommar på Västerviks Golfklubb
När vi satte oss för att äta var det riktigt varmt och soligt. Ovanligt bra för att vara Midsommar… Kolla så mysigt det är med husbilsliv! 🙂

Midsommar på Västerviks Golfklubb
Midsommar på Västerviks Golfklubb
Efter maten blev det ännu mer golf. Men efter några timmar skiftade vädret och regnmolnen kom in över oss. Så kvällens planerade grillning struntade vi faktiskt i. Vi kopplade av och tog det lugnt inne i husbilen, hörde regnet smattra på taket och kollade på brittisk deckare på TV. Mysigt det också!

Hoppas att ni bloggläsare också fick en härlig midsommar!