Hmm… Det här med lagom alltså. Ibland blir det ju på gränsen till för mycket golf och ibland alldeles för lite. Den senaste veckan har det verkligen varit för lite golf för min smak. En 18-hålsrunda med Bag Ladies i fredags var allt jag hann med. Även golfträningen har legat nere helt.

Och inte har jag skrivit något här på min golfblogg heller. Katastrof! 🙂 Det har istället varit fullt fokus på jobb och födelsedagsfirande av Domino som fyllt 15 år och hans farmor som fyllt 70 år.

Tanken är att jag ska ha lite semester nu, men eftersom jag har en del kunder som är igång hela sommaren så hjälper jag dem när det behövs.

Idag har det verkligen känts som semester och jag hade äntligen tid för en golfrunda – så härligt! Spelade Gamla Banan med Marie, Mia och Ulle. Tydligen hade jag vilat mig i form för allt utom bunkerslagen funkade bra. Det blev till och med en liten sänkning minsann! 🙂

Gamla Banan med Mia, Marie och UlleMia, Marie och Ulle under dagens golfrunda…

Åter till det här med bloggandet… Har ju sagt förut att det tar mycket tid. Jag är nog lite för ambitiös och tycker att jag måste skriva långa inlägg varje gång. Tror att jag ska försöka göra lite kortare och mer frekventa inlägg istället. Vi får väl se om jag lyckas, he he…

Jag har länge tänkt göra ett blogginlägg om vår fantastiska golfresa till Skottland som vi gjorde förra sommaren. Snart har det gått ett helt år så nu är det verkligen dags att ta tag i det. Hoppas att få lite tid till det den här veckan, så håll utkik!